Bent u op zoek naar een bouwonderneming voor de woningbouw van uw dromen of zoekt u een betrouwbare bouwfirma voor de bouw van appartementen?

Bouwplannen ?

Wij realiseren uw bouwdromen

Een nieuwbouwwoning realiseren van A tot Z

Samen met alle betrokken partijen zoeken wij voor U naar de meest geschikte oplossingen om een comfortabele, instapklare woning te bouwen.

Een nieuwbouw realiseren is teamwork

Na het uitvoeren van de grondwerken en het leggen van de funderingen, kan de opbouw van de woning van start gaan. In elke fase van het bouwproces bespreken wij samen met U de gemaakte afspraken om alles zo vlot en efficiënt mogelijk te laten verlopen. Samen stellen we ook een duidelijke planning op.

Na de funderingen worden achtereenvolgens de rioleringswerken, de ruwbouw, de metselwerken, de isolatie en de dakopbouw vervolledigd. Daarna zijn de plaatsing van het buitenschrijnwerk en elektrische installaties aan de beurt. Van zodra dit alles afgerond is, voorzien we de nieuwe woning van sanitair en verwarming, alvorens met de pleister- en vloerwerken te starten. Tot slot voert Bouwonderneming Deseure het binnenschrijnwerk uit en installeren we uw keuken en badkamer.

Bouwonderneming Deseure adviseert U van start tot finish over de meest geschikte oplossingen voor uw nieuwbouwwoning. Samen bouwen we aan uw toekomst!

Van uw huis een thuis maken.

Elk project start met een goed gesprek. Luisteren naar uw wensen helpt ons op weg om u oplossingen op maat aan te reiken die aan uw verwachtingen voldoen. Ons team staat u bij met raad en daad. We adviseren u bij de materiaalkeuze, stellen een transparant kostenplaatje op en zorgen voor een duidelijke communicatie in elke fase van het (ver)bouwproces.

Dankzij Bouwonderneming Deseure bv hoeft u zich geen praktische kopzorgen te maken. Wij zorgen ervoor dat u er zich meteen thuisvoelt.